Novo Otvorili smo prodajni salon u Zagrebu. Pogledaj lokacije.
We simplified window systems
WINDOR® Referenca Hamburg
Energetski učinkoviti

Razvili smo seriju energetski učinkovitih drvenih, drveno-aluminijskih, aluminijsko-drvenih prozora, ulaznih vrata i podizno-kliznih stijena koje karakterizira dugotrajnost, funkcionalnost i moderan dizajn.

Pogledaj sve proizvode
Image

We simplified window systems

WINDOR® prozori i vrata izrađeni su u kombinaciji aluminija i drva, a u cijelosti su osmišljeni i proizvedeni u našoj tvornici u Buku.

Posebna je pozornost posvećena energetskoj učinkovitosti, dizajnu te mogućnosti prilagodbe stolarije svakom prostoru i arhitektonskoj zamisli. Bez obzira na to živite li na sjeveru ili na jugu, istoku ili zapadu, ugrađujete li novu stolariju ili obnavljate staru stolariju - WINDOR prozori i vrata ispunjavaju sve zahtjeve i različite potrebe.

Održivi razvoj i suživot s prirodom najvažnije su sastavnice naše vizije. Drvo je prirodni materijal koji se upotrebljava u proizvodnji naših prozora, a izraslo je nedaleko od tvornice, na Dilj gori, koja s istočne strane okružuje Zlatnu dolinu. Aluminijski dio štiti drveni okvir i produljuje životni vijek prozora i vrata te smanjuje njihovu potrebu za održavanjem.

WINDOR® vodootporno

WINDOR proizvodi vodootporni su na sve elementarne nepogode (kišu, nevrijeme i snijeg). Aluminijski vanjski dio štiti unutrašnji dio od prodora vode.

WINDOR® održivi koncept

Najvažniji je dio WINDOR stolarije ekološka održivost te investiranje u zelenu budućnost. WINDOR proizvodi prilagođavaju se različitim životnim stilovima i garantiraju dugi životni vijek.

Svi naši proizvodi

WINDOR® proizvodni proces

WINDOR proizvodni proces

Partneri kojima vjerujemo

U našu stolariju ugrađujemo vrhunske materijale svjetski poznatih i renomiranih brendova

  • Illbruck Logo
  • Schlegel Logo
  • Roto
  • Würth Logo

Besplatno savjetujemo

Brzo odgovaramo na upit i izrađujemo ponudu