Prozori i vrata po tvojoj mjeri
WINDOR® Referenca Showroom

Rolete


WINDOR® Rolete

Na daljinsko, prekidač ili gurtnu

Rolete su element kojim postižemo zatamnjenje prostora, štite nas od neželjenih pogleda, sunca, vjetra, kiše i dodatno doprinose toplinskoj i zvučnoj izolaciji.

Najbolje ćete toplinsko rješenje postići ako se odlučite za vanjsku kutiju s drvenim proširenjem iznad prozora, na taj ćete način riješiti i pitanje toplinskoga mosta, za razliku od unutrašnje kutije kod koje može doći do propuha.

U sve WINDOR® proizvode ugrađujemo aluminijske lamele punjene poliuretanskom pjenom koje dodatno pospješuju toplinsku izolaciju.


Više o roletama koje ugrađujemo pogledaj na stranicama ROLTEK.HR

Prednosti roleta:

 • Visokokvalitetni aluminijski dijelovi
 • Mogućnost farbanja u željeniu boju iz RAL ljestvice
 • Širok izbor ALU ili PVC lamela u širokoj paleti boja
 • Mogućnost ugradnje integriranog rolo komarnika ili screen sjenila
 • Mogućnost dodatnog povećanja sigurnosti
 • Brojne mogućnosti upravljanja
 • Jednostavno servisiranje sa vanjske strane

Predprozorske vidljive rolete

Predprozorske vidljive rolete predstavljaju idealno rješenje u primjeru, da je vaš objekt već završen i da ste u dilemi koje sjenilo izabrati. Nijedno drugo sjenilo vam ne nudi toliko prednosti kao roleta.

Predprozorske vidljive rolete su namjenjene za naknadnu ugradnju na vanjski prozorski okvir. Idealno su rješenje za već završene objekte, montaža je jednostavna, brza i čista. Kombinacije boja roletne kutije, vodilica i lamelnega plašta učinit će vaš dom ljep i prijatan za oči. Ukoliko vam komarci i drugi insekti remete vaš miran san predprozorske rolete nude vam idealno rješenje za ugradnju integriranog komarnika. nalazi se između rolete i prozora, te se u situacijama kada ga ne trebamo jednostavno sakrije u roletnu kutiju.

 • Klasično peterokutno – sistem PENTO
 • Robustno kvadratno – sistem QUADRO
 • Moderno polukružno – sistem RONDO
Predprozorske vidljive rolete
Predprozorske podžbukne rolete

Predprozorske podžbukne rolete

Predprozorske podžbukne rolete su jedna od mogućih izvedbi roleta koje možete izabrati kod novogradnje. Ukoliko objekt obnavljate i mijenjate fasadu ali ne i prozore, predprozorske podžbukne rolete su odlično rješenje. Nijedno drugo sjenilo Vam ne nudi toliko prednosti kao rolete.

Predprozorske podžbukne rolete su namjenjene ugradnji na vanjski prozorski okvir prije nanosa fasade. Fasada roletnu kutiju lijepo prekriva, tako da sa vanjske strane nije vidljiva. Montaža je brza i ne zahtijeva veliku pripremu, paleta boja lamelnog plašta i vodilica vašem prozoru dat će ljepši izgled.

Ukoliko vam komarci i drugi insekti remete vaš miran san predprozorske rolete nude vam idealno rješenje za ugradnju integriranog komarnika. Nalazi se između rolete i prozora, te se u situacijama kada ga ne trebamo jednostavno sakrije u roletnu kutiju.

 • Klasični petokutni – sistem INTEGO
 • Elegantni kvadratni – sistem Q.INTEGO

Nadprozorske rolete

Nadprozorske rolete su primjerene za novogradnju i ako želite maksimalnu izolaciju. Ugraditi ih je lako ukoliko obnavljate objekt ili ćete mijenjati prozore. Nadprozorske rolete su idealno rješenje za sve, koji žele maksimalnu izolaciju, roletnu kutiju skrivenu ispod fasade i sve funkcije koje vam može ponuditi roleta.

Nadprozorske rolete se ugrađuju na prozor i uvijek se ugrađuju istovremeno sa prozorom u zidarski otvor. S njihovom ugradnjom ne samo da ćete sačuvati, već ćete i poboljšati izolaciju Vašeg prozora, koja ima izuzetne izolacijske vrijednosti. Jednako kao i drugi tipovi roleta nastoje da se smanji gubitak energije kroz staklene površine. S spuštenom roletom možete u zimsko doba sačuvati do 30% energije, a u ljetno doba će Vas štititi od nastanka efekta tople grede, tako što odbija sunčeve zrake koje bi zagrijale vaš prostor. Bogata paleta boja omogućuje postojanost bojav vaše gradnje i bezbroj kombinacija.

Ako ste umorni od dosadnih insekata, nudimo idealno rješenje. Integrirani rolo komarnici se jednostavno ugrađuju u nadprozorsku roletnu kutiju. Sustav upravljanja s posebnim klik sistemom je dječja igra, komarnik je dobro zaštićen od vanjskih prilika kada nije u uporabi.

 • Najnoviji sistem PURO.XR izrađen od narandžaste poliuretanske pjene
 • Osnovni sistem RA.2 / RA.3 s PVC kutijom s izolacijskim uloškom
 • Multifunkcionalni sistem KARO s kutijom iz dvokomornog PVC profila i izolacijom
Nadprozorske rolete

Galerija s našim radovima

Besplatno savjetujemo

Brzo odgovaramo na upit i izrađujemo ponudu