Novo Otvorili smo prodajni salon u Zagrebu. Pogledaj lokacije.
We simplified window systems
WINDOR® iz zraka

Mi smo WINDOR®

Održivi razvoj i suživot s prirodom najvažniji je dio naše vizije i zato za svako posječeno stablo za naše proizvode nadomjestimo novom mladicom

Dugotrajnost, funkcionalnost i moderan dizajn

U skladu s prirodnim bogatstvima razvili smo seriju energetski učinkovitih prozora i vrata koje karakterizira dugotrajnost, funkcionalnost i moderan dizajn. Sve skuplji fosilni energenti i zahtjevi za manjim gubitcima energije iz objekata postavili su naš glavni cilj: razvoj i usavršavanje energetski učinkovitih profila za građevinsku stolariju.

  • WINDOR® Dugotrajnost
  • WINDOR® Funkcionalnost
  • WINDOR® Moderan Dizajn

Upoznajte naš tim

Široka znanja i dugogodišnje iskustvo našega tima ugrađeni su u svaki djelić naših proizvoda. Kontinuirano obrazovanje zaposlenika te uvođenje suvremenih tehnologija i materijala naše su proizvode doveli u sam vrh po kvaliteti izvedbe, dizajna i energetske učinkovitosti.

WINDOR® Stjepan Franjić

Stjepan Franjić

Direktor

E: uprava@windor.hr
M: 091 256 3261

WINDOR® Ante Franjić

Ante Franjić

Odjel razvoja i marketinga

E: razvoj@windor.hr
M: 091 256 3276

WINDOR® Snježana Franjić

Snježana Franjić

Odjel financija i knjigovodstvo

E: financije@windor.hr
M: 091 256 3266

WINDOR® Ivan Sesar

Ivan Sesar

Odjel financija i knjigovodstvo

E: knjigovodstvo@windor.hr
M: 095 256 3270

WINDOR® Kristina Polanc

Kristina Polanc

Odjel prodaje i izrade ponuda

E: kontakt@windor.hr
M: 091 256 3265

Povijest tvrtke WINDOR®

Tvrtka WINDOR® od osnutka 1992. godine razvija vlastite prozorske profile od aluminija i drva. Naši proizvodi zadovoljavaju visoke kriterije toplinske, atmosferske i zvučne izolacije koji se propisuju za niskoenergetske i pasivne objekte. Umijeće stručnjaka koji nadziru i upravljaju procesom proizvodnje počinje spoznajama o vrijednosti zemlje, održivosti prirodnih bogatstava i resursa, a tek se potom nastavlja najnovijim tehnološkim dostignućima.

Windor Povijest
Windor Osnivač

Osnivač WINDORA®

Osnivač ove obiteljske tvrtke je Stjepan Franjić, stručnjak na području inovacija i poduzetništva. Svojim trudom i ulaganjem u prozorske drveno-aluminijske sisteme, gospodin Franjić doveo je tvrtku do veoma cijenjenoga mjesta na tržištu. Naši proizvodi distribuiraju se u više od deset zemalja diljem Europe i svijeta. Svi naši proizvodi zadovoljavaju visoke kriterije toplinske izolacije.

Pogon WINDORA®

Trenutno posjedujemo pogon od 6 000 m2 te smo do sada proizveli preko 100 000 m2 stolarije. Zapošljavamo primarno mlade ljude iz lokalnoga mjesta koji doprinose razvoju svojim svježim idejama. Omogućili smo im profesionalni razvoj bez potrebe napuštanja lokalne sredine.

Windor Pogon
Windor ISO 9001

ISO 9001

Posjedujemo certifikat za sustav upravljanja prema EN ISO 9001 : 2015 koji primjenjujemo za: Razvoj i proizvodnju elemenata i gotovih proizvoda građevinske stolarije.

Zaštićeno ime WINDORA®

WINDOR® je zaštićeno ime na području cijele EU.

Preuzmi certifikat ⇢
Zaštićeni ime WINDORA

Besplatno savjetujemo

Brzo odgovaramo na upit i izrađujemo ponudu