Prozori i vrata po tvojoj mjeri

Uvjeti Korištenja


Korištenje internetske stranice

Korištenjem stranica www.windor.hr prihvaćate pravila navedena na ovoj stranici. WINDOR d.o.o. dopušta korištenje ove stranice u skladu s važećim propisima Republike Hrvatske.

Informacije su na ovoj stranici točne u trenutku objave, no podložne su promjenama, u skladu s promjenama uslužnoga programa bez prethodne najave. Na stranicama se mogu pronaći poveznice za druge internetske stranice s dodatnim informacijama ili sadržajima. Budući da vlasnik ovih stranica ne kontrolira sadržaje na drugim odredištima, provjerite i uvjerite se u istinitost objavljenoga sadržaja na tim poveznicama.

Slike proizvoda na ovim stranicama mogu biti simbolične. Za točne informacije o svim dostupnim uslugama, molimo Vas, pošaljite upit. Nakon upita, najtočnije ćemo Vas informirati o cijenama, mogućnostima plaćanja i vremenu potrebnom za pojedine usluge koje možete pronaći na ovim stranicama.

Sudski registar

Naziv i skraćeni naziv tvrtke: WINDOR® d.o.o.
Sjedište tvrtke: Buk 54a
Sud kod kojega je tvrtka upisana u Sudski registar: Trgovački sud u Osijeku - stalna služba u Slavonskom Brodu
Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar: 050011009
Iznos temeljnog kapitala trgovačkog društva i je li temeljni kapital uplaćen u cijelosti: 429.200,00 kuna
Osnivači/članovi društva/vlasnik: Stjepan Franjić
Tvrtka i sjedište institucije kod koje se drži račun i broj tog računa: BKS Bank AG, Glavna podružnica Rijeka, Mljekarski trg 3, HR-51000 Rijeka


Kontakt

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za uvjete korištenja, kontaktiraj nas.